Målare i Västerås

måleri västerås
Sala Måleri erbjuder målare i Västerås med ett komplett utbud av måleritjänster för både privatpersoner och företag med omnejd. Vi utför alla typer av måleriuppdrag, bland annat ombyggnadsmålning, utomhusmålning, tapetsering och reparationsmålning. Hos oss arbetar professionella målare med fokus på kvalitet och resultat för ditt projekt i Västerås.

Ny färg kan göra mycket. Att måla om behöver inte vara så svårt men kan vara ett stort och tidskrävande projekt, som dessutom inte alltid blir som man tänkt sig. För ett snyggt resultat med god kvalitet krävs flera saker, bland annat:

  • Detaljerad planering
  • Ett bra förarbete
  • Noggrannhet
  • Rätt utrustning

Med oss som din målare tar vi hand om allt detta och lite till. Sala Måleri har lång erfarenhet med de flesta typer av måleriuppdrag och strävar alltid efter att leverera önskat resultat.

Vi har rätt färg för rätt underlag

Sala Måleri erbjuder ett brett utbud av färg i alla kulörer som passar de flesta typer av underlag.
I vårt sortiment hittar du bland annat vägg-, tak- samt snickerifärger av olika glanser och kvaliteter. Något vi brukar tänka på innan vi väljer färg är vilken egenskap underlaget har, är det till exempel av blank karaktär blir färgintrycket ljusare. Har underlaget matta egenskaper upplevs kulören ofta mörkare. Du får alltid rätt hjälp av som målare i Västerås.

Vi hjälper dig tapetsera – din målare i Västerås

Att tapetsera kräver sitt förarbete, ett moment som kan vara både tidskrävande och omständigt. Först behöver du ta bort hyllor, tavelkrokar och annat som sitter fast på väggen för att få en jämn yta. Golvsocklar och lister måste tas bort och strömmen brytas för att skruva loss kåpor kring strömavbrytare och eluttag. Väggarna ska vara torra, fasta och jämna innan tapetseringen börjar.
På Sala Måleri har vi lång erfarenhet av att tapetsera de flesta typer av underlag och hjälper dig uppnå önskat resultat i Västerås, utan krångel.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer hur vi kan hjälpa dig som målare i Västerås.

Nyckelord:
Målare Västerås

Målare Västerås